BuitenSchoolse Opvang

Onze BSO wordt aangeboden op drie locaties in Middelburg. BSO de Zuidsingel bevindt zich in de Acaciahof aan de Zuidsingel 128 in Middelburg. Bij binnenkomst aan de linkerzijde van de school bevinden zich onze BSO-lokalen. Voor de deur is parkeergelegenheid aanwezig. 

 BSO de Regenblussers bevindt zich in de Regenboogschool in de wijk Klarenbeek. Naast de school is een parkeerplaats aanwezig.

BSO de Palmenhof bevindt zich in basisschool de Palmenhof aan de Noordweg 442 in Middelburg. Voor de school is parkeerplaats aanwezig.

7:30 

Welkom bij onze
BuitenSchoolse Opvang

Voorschoolse opvang: 7.30 uur tot 9.00 uur (op aanvraag vanaf 7.00 uur)
Naschoolse opvang: Vanaf het uitgaan van de scholen tot 18.00 uur

Op avontuur op de BSO!

Samen met de kinderen vanaf 4 jaar willen we de wereld gaan ontdekken.

Na schooltijd worden de kinderen opgevangen vanuit diverse scholen in Middelburg. We starten de middag met eten, drinken en bijkomen van een dag school.

Samen worden er dan plannen gesmeed om aan de hand van een thema een spel te doen, iets te maken van creatieve en/of natuurlijke materialen of de natuur in te gaan.

Diverse activiteiten

Tijdens schoolvakanties gaan we er samen veel op uit! We ontdekken diverse musea, bossen, speelplaatsen en beroepen om ons heen. Bij een beroepenthema komt de politie op bezoek en wanneer we werken over onze stad staat een speurtocht op het programma. Spelenderwijs willen we zo samen met de kinderen de wereld ontdekken.

Wij hechten er waarde aan de kinderen rust en veiligheid te bieden en tegelijk ook de mogelijkheid te bieden hun energie kwijt te kunnen, door op een geschikte buitenplaats lekker te spelen en te rennen.

Vaste leidsters

Iedere dag zijn er vaste leidsters en een vaste chauffeur, dit betekent bekende gezichten voor de kinderen. Hieraan hechten wij veel waarde om de emotionele veiligheid van de kinderen te garanderen.

+

Voorschoolse opvang

Voor schooltijd kunnen de kinderen vanaf half 8, op aanvraag vanaf 7 uur, bij ons terecht om rustig de dag op te starten, waarna ze met de fiets of Blusauto naar school worden gebracht. De voorschoolse opvang wordt geboden op het kinderdagverblijf aan het Molenwater 33.

Vakantieopvang/studiedagen

Ook in de schoolvakanties en op studiedagen kunnen de kinderen bij ons terecht tussen 7.30 uur en 18.00 uur.

 

18:00

Typen kinderopvang 

Er geldt voor de vaste opvang een minimum afname van 1 dagdeel per week.

Vaste opvang

Bij vaste opvang komt uw kind iedere week op dezelfde dagen. U kunt bij uw inschrijving aangeven op welke dagen u opvang nodig heeft.  U kunt hierbij kiezen voor een contract van 40 (enkel de schoolweken) en 52 weken per jaar. Bij een 40 weken contract is er de mogelijkheid om tijdens de schoolvakanties extra opvangdagen aan te vragen.

Flexibele opvang

Wanneer u opvang nodig heeft op wekelijks wisselende dagen, dan kiest u voor flexibele opvang. Op de BSO bieden wij tijdens schoolweken flexibele opvang per uur af te nemen per half uur, met een minimale afname van een uur. Tijdens schoolweken bieden wij de flexibele opvang alleen aan per dagdeel in verband met de leuke uitstapjes en activiteiten die we tijdens vakanties ondernemen.

U kunt tot een week voor de betreffende opvangdag aangeven wanneer uw zoon of dochter komt spelen.

Deze dagen kunt u aanvragen via ons ouderportaal van KOVnet.

Af en toe opvang

Past oma, een vriendin of de buurvrouw vooral op, maar heeft u een tweede opvangadres nodig voor wanneer oma of de buurvrouw ziek of op vakantie is, dan is Af-en-toe-opvang op basis van ons 0-urencontract iets voor u.

Op basis van dit contract kunt u opvangmiddagen of vakantiedagen aanvragen. Deze dagdelen kunt u een week vooraf via ons ouderportaal van KOVnet reserveren. Natuurlijk kunt u ook altijd bellen wanneer u
‘s morgens onverwachts opvang nodig heeft, wie weet is er nog een plaatsje vrij.

Af-en-toe-opvang wordt aangeboden onder voorbehoud van vrije plaatsen, kinderen met een flexibel contract hebben voorrang op de
af-en-toe-opvang.

+

Haal- en brengtijden

}

7.00/7.30 uur tot 9.00 uur

11.15 uur tot 11.30 uur

12.30 uur tot 13.00 uur

16.00 uur tot 18.00 uur

De haal- en brengtijden zijn er om rust en continuïteit te bieden aan de aanwezige kinderen.

Kinderopvang
De Maneblussertjes is

Weken per jaar geopend

Lokaties

Onze BSO wordt aangeboden op twee locaties in Middelburg.

 

Locatie Zuidsingel

BSO de Zuidsingel bevindt zich in de Acaciahof aan de Zuidsingel 128 in Middelburg.

Bij binnenkomst aan de linkerzijde van de school bevinden zich onze BSO-lokalen. Voor de deur is parkeergelegenheid aanwezig. Met een ligging aan het Molenwaterpark en een schoolplein aan de achterkant is er genoeg ruimte om op stap te gaan en avonturen te beleven.

Locatie Regenboogschool

BSO de Regenblussers bevindt zich in de Regenboogschool in de wijk Klarenbeek. Naast de school is een parkeerplaats aanwezig.

Het BSO lokaal wordt tevens gebruikt als kleutergymzaal onder schooltijd en is ingericht met gezellige hoekjes en leuke uitdagingen. Op het achtergelegen plein heeft de BSO zijn eigen houtbewerkingshok en kunstaterlier.

Locatie Palmenhof

BSO de Palmenhof bevindt zich in de Palmenhof aan de Noordweg 442 in Middelburg.

Bij binnenkomst aan de linkerzijde van de school bevindt zich ons
BSO-lokaal. Voor de deur is parkeergelegenheid aanwezig. Het lokaal biedt ons de kans om lekker uit te rusten naar school en het plein geeft ons de kans om lekker met natuur bezig te gaan!

 

Waar vind u ons?

Hoofdlocatie + Postadres

Molenwater 33,
4331 SC Middelburg

Social media

Een vraag of opmerking?

We behandelen uw gegevens vertrouwelijk, conform ons privacybeleid. Deze vind u op de pagina 'kwaliteit' onder 'Werk- en beleidsplannen'.

3 + 15 =

Waar vind ik...

antwoorden

op veel gestelde vragen (faq)