Buitenschoolse opvang

Op de BSO maken we onderscheid tussen opvang tijdens de schoolweken (voorschools (VSO) en naschools (BSO)) en opvang tijdens de vakantie. In de vakantie is het mogelijk om hele dagen (7.30 - 18.00 uur), ochtenden ( 7.30 - 13.00 uur) en middagen ( 13.00 - 18.00 uur) af te nemen. in overleg is opvang vanaf 7.00 uur ook mogelijk.

Hiernaast hebben we ook op de BSO de mogelijkheid tot flexibele opvang.

52-weken opvang

Laagste netto-opvangkosten
Opvang tijdens alle schoolweken en vakanties voor een heel jaar ingepland

Dit is ons voordeligste contract. Door het lage tarief ontvang je voor deze opvang de hoogste vergoeding van de Belastingdienst, waardoor wij lage netto-opvangkosten kunnen bieden!

Bij dit contract gaan we uit van elke week van het jaar vaste dagen opvang. Dit betekent tijdens de schoolweken VSO en/of BSO en in de vakantie een (deel van de) dag opvang.

Met dit contract hoef je geen vakantiedagen meer apart aan te vragen, overal is voor gezorgd.

40-weken contract

Gunstig tarief
Opvang tijdens de schoolweken geregeld

Geen of weinig opvang nodig tijdens de schoolvakanties? Dan is dit het contract voor jou!

Met dit contract neem je opvang af tijdens de schoolweken. Dit is VSO en/of BSO. Tijdens de vakanties is er de mogelijkheid om extra dagen aan te vragen tegen hetzelfde tarief. Op deze manier betaalt u enkel de vakantiedagen die ook daadwerkelijk nodig zijn.

flexibele opvang

Bepaal zelf welke dagen en tijden nodig zijn
Voorrang op ruilaanvragen en extra dagen van vaste contracten

Ouders die elke week wisselende dagen en tijden opvang nodig hebben, kunnen gebruik maken van ons flexibele contract.

Binnen dit contract koop je maandelijks een vast aantal uren in, welke vrij ingezet kunnen worden voor zowel VSO, BSO als vakantieopvang. Wanneer er uren over zijn in een maand, neem je ze mee naar de volgende maand. In tegenstelling tot sommige concurrenten, starten we niet per kwartaal met nieuwe urenpotjes. De uren zijn een kalenderjaar geldig. In januari van het nieuwe jaar starten we met nieuwe tegoeden.

Bepaal zelf van hoe laat tot hoe laat jouw kind aanwezig is. Met een flexibel contract mag er van de officiële breng- en haaltijden afgeweken worden.