BSO Acaciahof

Generaal Hakewill Smithlaan 9
4333 BW Middelburg

Telefoonnummer: 06 - 57 10 59 95

Samen de evenwichtsbalk trotseren
Aandacht voor ieder kind

Op deze BSO hebben de kinderen lekker de ruimte om te spelen na schooltijd. We zitten met de BSO in 2 lokalen. We hebben een fijn, gezellig eigen lokaal. Dit lokaal hebben we zo ingericht dat kinderen zich er snel thuis voelen en het ze uitdaagt om op ontdekking te gaan en lekker te spelen. Er is ook voldoende ruimte om juist even lekker tot rust te komen. Daarnaast gebruiken we het kunst- en kluslokaal, wat ons de ruimte geeft om creatief met de kinderen bezig te zijn. Naast knutselen kunnen we hier ook goed met bijvoorbeeld hout werken. In de hal van de school is een prachtig grote keuken waar we met de kinderen soep kunnen koken of kunnen bakken. 

De BSO mag gebruik maken van beide schoolpleinen. Hier bevinden zich een mooie pannakooi, een echt piratenschip en allerlei natuurlijke uitdagingen en hoekjes om heerlijk te kunnen spelen. 

Wandelen met de BSO

Vakantieopvang

Op deze BSO bieden we ook opvang aan in de schoolvakanties. Tijdens de schoolvakanties bieden we een gevarieerd programma aan waarbij we op uitstapjes gaan, workshops op locatie aanbieden en we gaan lekker aan de slag met knutselmateriaal of in de keuken. De kinderen ontmoeten in de vakantie ook kinderen van andere BSO`s van de Maneblussertjes waarbij er weer nieuwe vriendschappen gesloten kunnen worden. Dit alles onder begeleiding van vertrouwde gezichten van de BSO.