Molenwater - Hoofdlocatie

Molenwater 33,
4331 SC Middelburg

Telefoonnummers:
Administratie: 0118 - 436 181, ma/di/do/vr 9.00 - 13.00 uur
Babygroep: 06 - 19 84 91 41
Peutergroep: 06 - 19 73 06 29

babyopvang op kinderdagverblijf de Maneblussertjes aan het Molenwater in Middelburg

Ons kinderdagverblijf in de binnenstad van Middelburg, waar zich ook tevens ons kantoor bevindt, wordt omringt met de bomen van het Bolwerk, het groen van het Molenwaterpark en we kijken uit op de tuin van verzorgingstehuis het Gasthuis.

Samen met verzorgingstehuis het Gasthuis hebben we een fijne samenwerking opgebouwd waarbij jong en oud elkaar regelmatig ontmoeten. De peuters gaan op bezoek voor een voorleesmoment, om samen muziek te maken of om samen met de bewoners van het Gasthuis paaseieren te zoeken in de grote tuin. De peuters spelen, ontdekken of picknicken iedere dag in de grote tuin van verzorgingstehuis het Gasthuis.  

Naast deze uitstapjes naar het Gasthuis bezoeken we regelmatig het Molenwaterpark, halen we een broodje bij de bakker of hebben we een uitstapje naar de markt. 

In het kinderdagverblijf bevinden zich 4 huiselijk ingerichte groepen, twee groepen voor kinderen van 0 - 2 jaar en twee groepen voor kinderen van 2 - 4 jaar. Op deze peutergroepen wordt gewerkt met een voorschools programma (VVE) om onze peuters zo voor te bereiden op de basisschool.