Ons team

Even voorstellen

Mijn naam is Cathalijne Dokman en ik ben oprichtster en eigenaresse van de leukste kinderopvang in Nederland:
De Maneblussertjes. Met veel plezier geef ik leiding aan alle grote en kleine Maneblussers 
en geniet ik van alle vrolijke gezichtjes, geweldige prietpraatjes, stoere BSO-kids en een geweldig team. 
Ik ben getrouwd met Daaf Dokman en samen met onze vier kinderen; Sam, Zoë, Elon en Manoah genieten we in de weekenden van het buiten wonen, wandelen en fietsen door bos en strand. 

 

Ik ben Matthea Kruis en ik woon in Middelburg.

Sinds april 2011 ga ik met veel plezier  naar de Maneblussertjes.

Het werk is geweldig!

Ik sta 2 dagen op de babygroep, en het is erg interessant om elk kind te zien groeien.

 

In mijn vrije tijd zit ik graag achter mijn naaimachine of ben ik te vinden bij mijn familie of vrienden.

Ik ben Danielle Verton.Ik ben getrouwd met Robert en wij zijn de trotse ouders van ons zoontje Nathan.

Sinds augustus 2011 werk ik 2,5 dag per week vol enthousiasme bij de Maneblussertjes. Nu heb ik mijn plek gevonden op de peutergroep,waar ik me echt thuis voel tussen de enthousiaste,creatieve, vrolijke en puberende peuters. Wat mooi om te zien hoe ieder groeit met zijn gaven en talenten, gegeven door onze Heere. Zo is ieder kind uniek en bijzonder! Wat mooi om dat stukje ontwikkeling mee te mogen maken. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich bij ons thuis voelen en zij de liefde van de Heere mogen ervaren.

 

Beste ouders
Ik ben Andrea Dingemanse. Sinds 2012 aan het werk bij de Maneblussertjes met veel plezier
Spelletje doen is één van mijn grote hobbys, en dit kan ik ook goed gebruiken in mijn werk. Ik ben dus een echte 'spelletjesjuf'. Zo doe en verzin ik graag spelletjes met de kinderen, omdat het leuk is, maar ook heel leerzaam. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zichzelf kan zijn, en zich thuis voelt bij ons. En wat blijft het interessant om deel uit te mogen maken van hun ontwikkeling/ze hierin te stimuleren. Tot nu toe heb ik zowel op de baby- als op de peutergroep gewerkt. Zo zie ik ze dus opgroeien van een baby tot een echte kleuter. Mooi om die groei te zien!
Tot ziens op de Maneblussertjes!

 

Mijn naam is Natasja Oggel. Sinds januari 2012 ben ik werkzaam bij de Maneblussertjes. Ik werk twee dagen per week, waarvan ik op dinsdag vooral op het Molenwater op het kantoor werk. De andere dag in de week wissel ik af en ben ik vooral op de BSO en peuterspeelzaal locaties aan het werk. Naast het coordineren van de BSO en de peuterspeelzaal,  assisteer ik Cathalijne met diverse werkzaamheden op kantoor.
In mijn vrije tijd ben ik vooral creatief bezig met haaknaald en stof,.. Ik ben getrouwd en moeder van 4 pubers.

Mijn naam is Helena Peene, en ik woon in Middelburg. 
Sinds september 2013 werk ik met veel plezier bij de Maneblussertjes!
Ik werk graag op de babygroep, waar ik geniet van de jongste kinderen.
In mijn vrije tijd ben ik creatief bezig met foto's, en op allerlei andere manieren.
Koken en bakken doe ik graag samen met mijn man Harold.

Hoi Lieve Ouders,

Mijn naam is Lotte Schot en sinds juni 2014 werk ik met heel veel plezier bij de Maneblussertjes. Ik ben werkzaam op de BSO en op de peuterspeelzaal. Ik doe dit met veel plezier, de kinderen weten altijd een grote lach bij mij tevoorschijn te brengen.

Ik ben een lief en sociaal persoon die zich graag inzet voor anderen.

In mijn vrije tijd hou ik erg van reizen, lezen en spelletjes spelen. Mijn Familie en vrienden zijn erg belangrijk voor mij en ik vindt het leuk om met hen dingen te ondernemen.

Ik vind het heerlijk om mensen om mij heen te hebben. Ben zelf opgegroeid in gezin van vijf kinderen en ben de jongste van de vijf. Ik ben tante van 2 jongens en vier meiden. Ik ben de tante waar ze lekker gek mee kunnen doen en speel graag met ze.

Hallo allemaal, Ik ben Desy Joosse en sinds september 2015 werkzaam bij de Maneblussertjes. Ik werk op maandag en dinsdag op de peutergroep en op woensdag en vrijdag sta ik op de peuterspeelzaal. Verder wordt ik ingezet waar het nodig is!

Ik vind het in mijn werk enorm belangrijk dat kinderen zich veilig en gezien voelen. Ik probeer de kinderen te stimuleren om zich te ontwikkelen op hun eigen tempo en naar eigen kunnen. Hierin zal ik ze sturen en helpen waar nodig! Daarnaast laat ik de kinderen graag kennis maken met de liefde van de Heer, door liedjes, verhalen en eigen gedrag.

In mijn vrije tijd ben ik maar met 1 ding bezig: Muziek, muziek en muziek! Ik speel saxofoon in verschillende bands en geef les bij Drumcorps Johan Friso. Deze hobby deel ik met mijn fantastische man, Ronald.

Ik ben Danielle Maljaars-Kodde, ik ben 29 jaar en woon in Oostkapelle. Ik ben getrouwd met Jelle en de trotse mama van een zoon, Sil. Na ruim 8 jaar in de jeugdzorg te hebben gewerkt, was het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden bij de Maneblussertjes, waar ik sinds November 2015 werkzaam ben. Ik werk op de BSO en de peutergroep. Ik heb veel plezier in het werken met kinderen! Het is mooi om te zien hoe ieder kind weer anders is en zich ontwikkeld op zijn of haar manier. Veiligheid bieden, sfeer en gezelligheid op de groep hebben, humor gebruiken en kinderen zichzelf laten zijn, zijn dingen die ik persoonlijk erg belangrijk vindt in de omgang met kinderen. In mijn vrije tijd hou ik me bezig met muziek maken op viool en gitaar, badmintonnen, koken en genieten met mijn gezin, vrienden en familie.

Mijn naam is Tamara Faasse en woon in Westkapelle. Sinds december 2015 werk ik bij de Maneblussertjes. U kunt me tegenkomen op de babygroep, peutergroep, peuterspeelzaal en de BSO. Ik geniet elke werkdag volop van al die lieve kinderen. Mooi vind ik het om te zien hoe kinderen groeien in hun ontwikkeling en hoop daar ook zelf een steentje aan bij te kunnen dragen. Graag wil ik met alle liefde uw kind een veilige plek bieden bij de Maneblussertjes en hem/haar zien groeien van kleine tot grote Maneblusser.

In mijn vrije tijd ben ik ook graag met kinderen bezig en houd ik absoluut niet van stil zitten.

Hallo allemaal.
Mijn naam is Anniek van Keulen en sinds maart 2016 werk ik met veel plezier bij de maneblussertjes. Ik werk op de peutergroep, babygroep en de BSO. Elke keer weer geniet ik van de kinderen. Ik vind het belangrijk om ze een veilige plek te bieden en is het mooi om te zien hoe ze zich ontwikkelen, en vind ik het mooi dat ik ze hierbij mag helpen en stimuleren. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vrienden en familie, zoals shoppen en dagjes weg.

Mijn naam is Lydia de Nooijer en ik ben getrouwd met Marc en samen hebben we twee zoontjes. 

We wonen in Middelburg.
Per 10 mei 2016 ben ik werkzaam bij de Maneblussertjes op de peutergroep op de dinsdag en donderdag.
Ik vind het erg leuk om bezig te zijn met de kinderen en onderdeel te zijn van hun ontwikkeling. 
Ik vind het belangrijk om de kinderen een veilige plek te bieden waar ze heerlijk kunnen spelen op een groep waar een gezellige sfeer heerst!
In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn gezin de natuur in; genieten van een wandeling of een fietstocht door het bos of langs het strand. 
En als het even kan trekken we er graag op uit met de caravan!

Beste ouders,

Mijn naam is Marloes Boeije, ik ben getrouwd met Pepijn en we hebben samen 2 lieve kinderen; Gijs & Saartje.

Ik heb ruim 8 jaar met veel plezier gewerkt in de kraamzorg.

Begin september 2016 ben ik begonnen met werken bij de Maneblussertjes.

Ik werk 2 dagen op de babygroep en vind het heerlijk om met de allerkleinsten bezig te zijn.

Het zorgen voor zulke jonge kindjes is echt mijn ding en daar geniet ik volop van.

Ik verzorg jullie kindjes met veel liefde en plezier en vind het ook erg belangrijk dat uw kind zich vertrouwd en veilig voelt in zijn of haar omgeving. 

In mijn vrije tijd ben ik graag met onze eigen kinderen bezig, leuke dingen doen zoals strand/speeltuin/bos/muziek luisteren/bakken.

Als de tijd daarvoor is vind ik het erg leuk om creatief bezig te zijn; ik zit graag achter de naaimachine om van alles en nog wat te maken.

Mijn naam is Alette de Visser. Ik woon in Middelburg met mijn man Arjan. Wij zijn de ouders van twee kinderen, Mirre van 2 jaar en Ties van 4 maanden oud. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn kinderen en vind ik het erg leuk om de heerlijkste brownies, cheesecakes en allerlei soorten andere taarten uit mijn oven te toveren. Verder zing ik graag.

Sinds november 2016 werk ik met veel plezier op de babygroep van de Maneblussertjes. Ik vind het mooi om te zien dat elk kind zich op zijn of haar eigen manier ontwikkelt, op weg naar eigen zelfstandigheid.

Mijn naam is Saskia Eggebeen, ik woon in Middelburg.

Als juf uit het basisonderwijs heb ik hart voor kinderen. 

Van mij mogen kinderen zijn wie ze zijn en ik vind het belangrijk om ze al jong te leren samenleven en leren met andere kinderen.

De veelkleurigheid van mensen vind ik prachtig om te zien en door te geven. 

Naast het werken bij de Maneblussertjes ben ik pas begonnen als zelfstandige ontwikkelingscoach voor kinderen en theater voor kleuters op basisscholen; het is erg mooi om kinderen te zien groeien en bloeien.

In mijn vrije tijd geniet ik van zingen, reizen, lezen en ben ik vaak op of in (Zeeuws) zeewater te vinden. 

Ik zie uit naar mooie ontmoetingen!

Kleinschaligheid - Kwaliteit - Identiteit - Huiselijkheid

Chr. kinderdagverblijf de Maneblussertjes Molenwater 33, 4331 SC Middelburg Telefoon: 0118-436181 Onze openingstijden