Veel gestelde vragen

w
Waar kan ik terecht voor vragen over kinderdagverblijf of overige vragen?

Vragen kunt u ons altijd mailen via info@maneblussertjes.nl

Waar kan ik terecht met vragen over de BSO?

bso@maneblussertjes.nl

Waar kan ik een ruildag aanvragen?

Het aanvragen van een ruildag, het doorgeven van vakantie of het doorgeven van flexibele uren kunt u doen via ons ouderportaal. 

Waar kan ik terecht voor administratieve vragen?

Hiervoor kunt u mailen naar: administratie@maneblussertjes.nl

Hoe weet ik wat ik moet betalen?

Op onze website vind u onder de tarieven de juiste uurtarieven terug per opvangsoort. Op de website www.toeslagen.nl kunt met de tarieven en uw eigen inkomstengegevens een proefberekening maken zodat u precies kunt terugzien wat u netto zelf moet betalen aan de Maneblussertjes.

Hoe veel verschillende leidsters heeft mijn kind?

Onze medewerkers werken allemaal op vaste dagen zodat uw kind elke dag vaste gezichten ziet. Zo voelt uw kind zich zo vertrouwd mogelijk. Er bestaat een apart baby- peuter- en BSO-team, waardoor er voor de kinderen weinig verschillende juffen zijn om aan te wennen.

Bij geval van ziekte of vakantie kunt u te maken hebben met een ander gezicht op de groep, maar altijd een juf die op de locatie bekend is, een herkenbaar gezicht voor de kinderen dus.

Hoeveel kinderen zitten er (maximaal) op een groep en hoeveel leidsters zijn er?

Om de geborgenheid en veiligheid van elk kind zo goed mogelijk te waarborgen werken we niet alleen elke dag met vaste leidsters maar worden de groepen ingedeeld aan de hand van een systeem wat kijkt naar de leeftijd van elk kind. Hoe jonger uw kindje, hoe intensiever de zorg moet zijn. De babygroep en peutergroep op het kinderdagverblijf heeft maximaal 11 tot 13 kinderen op de groep waarbij er naar gelang de leeftijd 1 leidster op vier baby’s tot 1 leidster op 8 peuters staat.

Op de Peuteropvang (voormalig peuterspeelzaal) zijn er 2 juffen voor de maximaal 14 kinderen en op de BSO-locatie aan het Damplein kunnen 20 kinderen terecht, en op onze BSO-locatie aan de Zuidsingel kunnen 15 kinderen terecht.

Hoe word de verjaardag van mijn kind gevierd?

In de ochtend vieren we samen met alle kinderen een feestje voor uw kind. De (nep) taart word tevoorschijn gehaald we steken de kaarsjes aan, en blazen maar. Uw kind krijgt een mooie kaart met ballon en natuurlijk een echte feestmuts.

Als u een traktatie heeft mee gegeven, mag uw kind die trakteren. We stimuleren daarbij gezonde traktaties.

Als u de mogelijkheid heeft mag u zelf ook komen en zo de verjaardag mee vieren, of u kunt uw camera meegeven om het feest te laten vastleggen.

 

Waar vind u ons?

Hoofdlocatie + Postadres

Molenwater 33,
4331 SC Middelburg

Social media

Een vraag of opmerking?

We behandelen uw gegevens vertrouwelijk, conform ons privacybeleid. Deze vind u op de pagina 'kwaliteit' onder 'Werk- en beleidsplannen'.

12 + 5 =

Waar vind ik...

antwoorden

op veel gestelde vragen (faq)