Kinderopvang op IKC de Regenboog

Aangezien we opvang aanbieden in de Regenboogschool, kiezen we ervoor om de breng- en haaltijden tot een minimum te beperken. Op deze manier creëren we zoveel mogelijk rust in de school, maar zeker ook op de eigen groep. Een van de manieren waarop we dit willen bereiken is het enkel aanbieden van hele dagen opvang. Een contract is mogelijk inclusief of exclusief vakantieopvang.

Kinderopvang op IKC de Regenboogschool

52-weken contract

Laagste netto opvangkosten!
Geen omkijken naar opvang
Na start alle weken van het jaar verzekerd van een plek

Dit is onze beste optie qua contract. Na de inschrijving ben je alle weken van het jaar verzekerd van opvang bij ons op het kinderdagverblijf tegen een zeer gunstig tarief!

Bij dit contract gaan we uit van vaste dagen opvang in alle weken van het jaar. Er kan gekozen worden voor hele dagen (7.30 uur - 18.00 uur) of schooltijden ( ma, di, do en vr 7.30 uur - 15.00 uur, woe en vr 7.30 uur - 12.30 uur)

In overleg is opvang vanaf 7.00 uur ook mogelijk!

40-weken contract

Gunstig tarief
Na inschrijving tijdens de schoolweken verzekerd van een plek op de groep
Betaal enkel voor de vakantiedagen die echt nodig zijn

Bij deze contractsvorm gaan we uit van opvang tijdens de schoolweken en niet standaard tijdens de vakantieweken. In de vakantieweken is wel extra opvang aan te vragen op basis van beschikbaarheid.

Binnen dit contract kan er gekozen worden voor hele dagen (7.30 uur - 18.00 uur) of opvang tijdens de schooltijden (ma, di, do en vr 7.30 uur - 15.00 uur, wo en vr 7.30 uur - 12.30 uur)