Molenwater

Molenwater 33,
4331 SC Middelburg

Telefoonnummers:
Administratie: 06-19513905, ma/di/do/vr 9.00 - 13.00 uur
Babygroep: 06 - 19 84 91 41
Peutergroep: 06 - 19 73 06 29

Op het kinderdagverblijf mogen de peuters hun eigen moestuin verzorgen.
Peuters in de tuin

Ons kinderdagverblijf in de binnenstad van Middelburg bevindt zich op een opvallend groene plek, omringt door parken, bomen en onze groene, uitdagende tuinen met veel groen, modderkeukens, speelhutten, moestuin en een grote boom die ons schaduw biedt in de zomer. 

Samen met verzorgingstehuis het Gasthuis hebben we een fijne samenwerking opgebouwd waarbij jong en oud elkaar regelmatig ontmoeten. De peuters gaan op bezoek voor een voorleesmoment, om samen muziek te maken of om samen met de bewoners van het Gasthuis paaseieren te zoeken in de grote tuin. De peuters spelen, ontdekken of picknicken iedere dag in de grote tuin van verzorgingstehuis het Gasthuis.  

Naast deze uitstapjes naar het Gasthuis bezoeken we regelmatig het Molenwaterpark, halen we een broodje bij de bakker of hebben we een uitstapje naar de markt. 

De 4 groepen op het kinderdagverblijf zijn qua uitstraling en inrichting verrassend huiselijk ingericht, een rustige, natuurlijke omgeving vol natuurlijke ontwikkelingsmaterialen, speelgenootjes en lieve begeleidsters. We bieden twee groepen voor kinderen van 0 - 2 jaar en twee groepen voor kinderen van 2 - 4 jaar. Op deze peutergroepen worden onze peuters voorbereid op de basisschool.