Diverse activiteiten

Tijdens schoolvakanties gaan we er samen veel op uit! We ontdekken diverse musea, bossen, speelplaatsen en beroepen om ons heen. Bij een beroepenthema komt de politie op bezoek en wanneer we werken over onze stad staat een speurtocht op het programma. Spelenderwijs willen we zo samen met de kinderen de wereld ontdekken.

Wij hechten er waarde aan de kinderen rust en veiligheid te bieden en tegelijk ook de mogelijkheid te bieden hun energie kwijt te kunnen door op een geschikte buitenplaats lekker te spelen en te rennen.

Kom samen spelen en ontdekken bij Kinderopvang de Maneblussertjes
Met BSO de Maneblussertjes op uitstapje
Klimmen en ontdekken met de kinderen van BSO de Maneblussertjes
Op ons agrarisch kinderdagverblijf kun je spelen met echte dinge van de boerderij, zoals een tractor

VSO, vakantieopvang en studiedagen

Naast opvang na schooltijd, bieden wij ook de mogelijkheid tot opvang voor schooltijd. De VSO is open van 7.30 uur tot het begin van school. Op aanvraag zijn we vanaf 7 uur open. We proberen, waar mogelijk, kinderen op de eigen school op te vangen. Wanneer dit niet mogelijk is, zorgen wij voor het naar school brengen van de kinderen.

Vakantieopvang/studiedagen

Voor basisschoolkinderen is het 52 weken per jaar mogelijk om opvang af te nemen, met uitzondering van de nationale feestdagen. In de vakantie bieden wij een dagprogramma aan van 7.30 tot 18.00 uur. Ook hier is opvang vanaf 7.00 uur op aanvraag mogelijk.

Wanneer er op school een studiedag is, kijken wij naar de mogelijkheden om die dag BSO aan te bieden. Bij voldoende interesse voor deze opvang laten we deze doorgaan.

Heb je een vraag of opmerking?

We blijven graag in gesprek met jullie als ouders. Wanneer je een vraag of opmerking hebt, neem dan gerust contact met ons op via onderstaande knop of bel naar ons kantoor: 0118-436181.