Op ontdekkingstocht met de BSO

Tijdens schoolvakanties gaan we er samen veel op uit! We ontdekken diverse musea, bossen, speelplaatsen en beroepen om ons heen. Bij een beroepenthema komt de politie op bezoek en wanneer we werken over onze stad staat een speurtocht op het programma. Spelenderwijs willen we zo samen met de kinderen de wereld ontdekken.

Wij hechten er waarde aan de kinderen rust en veiligheid te bieden en tegelijk ook de mogelijkheid te bieden hun energie kwijt te kunnen door op een geschikte buitenplaats lekker te spelen en te rennen.

Met BSO de Maneblussertjes op uitstapje
Met vergrootglas en zoekpapier speuren in het bos
Samen speuren naar vogels in de verte
Knutselen

BSO

Wanneer de kinderen uit school komen is het tijd om even lekker bij te komen, wat gezond lekkers te eten en leuke activiteiten te doen met de andere kinderen. Er wordt gesport, gebakken, geknutseld en gespeeld, een gezellige middag met vaste leidsters. 

Naast opvang na schooltijd en in vakanties, bieden wij ook de mogelijkheid tot opvang voor schooltijd op de VSO. Wanneer er op school een studiedag is, kijken wij naar de mogelijkheden om die dag BSO aan te bieden. Bij voldoende interesse voor deze opvangdag wordt er een gezellige dag aangeboden met leuke activiteiten.

Heb je een vraag of opmerking?

We blijven graag in gesprek met jullie als ouders. Wanneer je een vraag of opmerking hebt, neem dan gerust contact met ons op via onderstaande knop of bel naar ons kantoor: 06-19513905